Furnizor naţional de materiale abrazive, maşini electrice si pneumatice, dispozitive de ridicat şi tracţiune, echipamente de măsurare, organe de asamblare, armături, scule şi accesorii.

    SC Pentagon SRL este o societate  cu capital integral privat,   înfiinţată în 1991, care  promovează şi comercializează produse performante, în calitate de reprezentant şi distribuitor al unor firme cu vechime şi tradiţie pe plan naţional şi internaţional.
     
              Suntem o companie cu gândire în perspectivă, flexibilă, cu o dezvoltare prudentă şi o echipă de specialişti capabilă să ofere în permanenţă soluţii tehnice complete la un raport preţ/calitate foarte bun.      

               Având o gamă de produse cu o arie largă de utilizare  în toate ramurile industriei şi construcţiilor, am avut posibilitatea să colaborăm  cu foarte multe firme din ţară.

SC Pentagon SRL este o companie cu capital privat 100%, specializată în importul, distribuţia si comercializarea de scule si unelte de măsurare, scule electrice, pneumatice, abrazive, etc, ale unor prestigioase mărci de pe plan internaţional, adresându-se tuturor societăţilor cu capital privat sau de stat, implicit tuturor domeniilor de activitate.
    » Reg. Com.: J17/307/1991
    » C.U.I.: R01637770
    » Puncte de lucru:

    Galaţi, str. Traian nr. 444, tel/fax: 0236/412.088
    Constanţa, str. Amurgului nr. 39, tel/fax: 0241/693.926
    Tulcea, str. Spitalului nr. 19, parter, tel/fax: 0240/511.098
    Brăila, str. Griviţa nr. 240, tel/fax: 0239/611.403
    Otopeni, str. Calea Bucurestilor, nr. 1, corpul C4 -Zona Pod Centura Otopeni, tel 0751/020.039; 0751/260.697; Fax: 0378/107.060
    Timișoara, str. Șagului nr. 165 tel. 0759/027.330, 0338/106.183

Politica companiei
Politica firmei este aceea de a furniza produse şi servicii de calitate, propunându-şi să stabileasca pe termen lung un parteneriat bazat pe încredere cu toţi clienţii noştri.
Scop
Scopul companiei este acela de a extinde vânzărilor la nivelul intregii tări, prin comercializarea unor produse de foarte bună calitate, cu o durată mai mare de viaţă si la costuri rezonabile


SC Pentagon SRL – produse comercializate

    Abrazive: -discuri abrazive taiere si polizare, discuri diamantate (gresie, beton armat si materiale de constructii, beton vechi pentru masini, beton proaspat pentru masini, discuri taiat asfalt pentru masini, discuri beton-asfalt 2 in 1), carote diamantate, discuri lamelare, pietre abrazive rapide, pietre cu liant ceramic, pietre cu liant elastic, piatra cu liant bachelitic, pietre cu liant magnezitic, piatra vidia, piatra rapida, piatra normala, pietre mozaic, pietre de ascutit, pietre de polizor, corpuri abrazive, corpuri ceramice, corpuri cu tija, pietre cu tija, role abrazive pe suport textil (smirghel), freze din carburi metalice. biaxuri ceramice, biaxuri lamelare, discuri lamelare frontale, etc;
    Marci: Tyrolit, Lukas, PTG, VSM, Wings, Starcke, Osborn, Carbochim, etc.

    Nivele cu laser: cu puncte, cu linii, mixte, rotative, cu reglare manuala sau automata, cu functionare in planul vertical si/sau orizontal, planuri inclinale cu afisaj electronic, pentru interior si exterior; trepiede si rigle gradate, etc;
    Marci: Stabila, Geo-Fennel, Leica, Bosch, Bosch verde, CST-Berger, Hedu, Skil, etc.

    Telemetre cu laser: aparate care masoara distanta cu laser, clasificate in functie de distanta maxima de masurare. In functie de gradul de complexitate, dispun de aplicatii suplimentare (masurare continua, suprafata, volum, minim/maxim, masurari indirecte cu Pitagora folosind 2 sau 3 puncte, memorie, functia trapez ( calculul unei inclinari), masurarea directa a unei inclinari, a proiectiei pe orizontala a acesteia, operatii cu valori, aria peretilor laterali intr-o incapere, multiplicarea unei distante date, etc; Cunoscute sub numele de distantiere cu laser, rulete cu laser, distomate, laser metre, etc.
    Marci: Stabila, Bosch, Leica, Geo-Fennel, Bosch verde, Skil, etc.

    Nivele cu bula: forma clasica, cu caracteristici tehnice reale net superioare celor din piata cu o durata de viata mult mai mare si o precizie constanta pe o periada lunga de timp, nivele pentru aplicatii speciale ( zidarie, gresie, faianta, electricieni, instalatori, etc), nivele cu display electronic, etc;
    Marci: Stabila, Richter.

    Rulete pentru masura: clasice cu arc de 2,3 si 5 m, in carcasa fara arc de 10, 20 si 30 m, pe furca de 50 si 100 m;
    Marci: Stabila, Geo-Fennel, Richter.

    Metri plianti: din lemn sau plastic, de 1 sau 2 m;
    Marci: Stabila – inventatorul metrului pliant.

    Echipamente Topografice: nivele optice, nivele electronice, teodolite, statii totale, accesorii, roti de masura, etc.
    Marci: Leica, Geo-Fennel, Bosch, etc.

    Aparate de Masura si Control: sublere mecanice sau digitale, micrometre, ceasuri comparatoare, suporti magnetici, compasuri, echere, raportoare, rigle, lere, etaloane, nivele de precizie, etc;
    Marci: Ultra-Germany, Scala, Kinex, Hedu, etc

    Cuttere si cutite : cuttere de 9, 18 si 15 mm, cuttere industriale, cutite pentru decoratii, razuitoare, unelte patchwork, lame. suporti taiere, rigle gradate, etc.
    Marci: Olfa.

    Panze: banzic metal, pentru gater, capete frezare si rindeluire, circulare pentru metal si lemn, cutite industriale, masini, etc.
    Marci: Pilana.

    Scule electrice: ciocane rotopercutoare, ciocane demolatoare, masini de gaurit, clasice si speciale, cu percutie, masini cu acumulator, polizoare unghiulare, fierastraie circulare, fierastraie taiere inclinata, masini slefuit, rindele, masini frezat, fierastraie pendulare, fierastraie sabie, aspiratoare, masini de debitat, masini de batut cuie, generatoare de curent, etc.
    Marci: Hitachi, Makita, Bosch, Fein, Milwaukee, Proma etc.

    Scule pneumatice: polizoare unghiulare, biaxuri, masini de insurubat cu impact, slefuitoare, etc.
    Marci: Daewoo, PTG.

    Termometre, umidometre: termometre cu spot laser pentru masurare de la distanta, umidometre pentru mediul ambiant si cu pini pentru masurarea valorilor unui material ( lemn, ciment, etc);
    Marci: Geo-Fennel, Hedu, etc.

    Dispozitive de fixare si ridicare: sisteme de ridicare, lanturi, cu brate multiple, golfari speciali, palane, cricuri, scripeti, chingi ancorare, cantare macara, electropalane, etc.

    Organe de asamblare: suruburi metrice, piulite, saibe, saibe grower, suruburi autoforante, etc.

    Mandrine: cu prindere pe filet, cu autostrangere, cu cheie, cu prindere pe con, cu adaptor SDS, etc.

    Accesorii scule electrice: burghie, burghie cu freza strapungere, freze strapungere, dalti, perii sarma, capete insurubat, chei tubulare, carote bimetal, panze circulare, panze pentru decupat, lemn, metal, panze fierastrau sabie, foi si benzi abrazive, etc.
    Marci: Hitachi, Bosch, Makita, PTG, etc.

       Utilaje constructii: utilaje taiere asfalt, taiere beton, carotiere, etc.
    Marci:  Tyrolit

      Aparate de spalare si curatare: Aparate de curăţat cu înaltă presiune, maşini de măturat, robot pentru curăţare, mătură electrică cu acumulator, aspiratoare uscate, curăţitoare cu abur, staţii de călcat, aspirator cu spălare, aspiratoare uscate şi umede, curăţitoare pentru geamuri, etc.
    Marci: Karcher

    Scule si unelte, truse: Truse, Mobilier, cutii, Chei, Chei dinamometrice, Capete si accesori,Clesti, Foarfece si ferastraie, Surubelnite, Ciocane si dalţi, Pile, raspele, Scule pentru constructii, Scule pentru tinichigerie, Menghine, Dispozitive si extractoare, Scule aschietoare, etc.
    Marci: IUS-MOB, Unior

    Adezivi, etansanti industriali: soluţii acoperind tot spectrul tehnologiei adezivilor şi proceselor de producţie.
    Marci: Loctite

    Accesorii pentru taiere si sudura: truse de taiere si sudura, opritoare de flacara, regulatoare de presiune, etc.
    Marci: Yildiz, PTG

    Freze si burghie: o gama diversa de freze si burghie elicoidale.
   

    Tarozi, filiere, alezoare, adancitoare, largitoare, truse: diverse tipuri si dimensiuni.
   

    Mandrine pe filet sau pe con: mandrine cu autostrangere sau cu cheie, adaptor prindere SDS, etc.

    Rulmenti, electrozi, chei, cutite de strung, etc.
           
               Pentru a vă informa în permanenţă asupra  evoluţiei şi strategiei societăţii noastre  participăm periodic la târguri, expoziţii locale şi naţionale, distribuim cataloage şi pliante, susţinem o campanie de promovare online şi vă sprijinim în mod direct  prin intermediul reprezentanţilor zonali.