Cum cumpăr?

Pentru a cumpara produse de pe acest magazin online, comercializate de Pentagon SRL, dupa identificarea produselor dorite, adaugati-le in cos.

Pentru identificarea produselor dorite aveti mai multe optiuni:

– In cazul in care stiti deja numele produsului intrati in bara de cautare si tastati acolo denumirea lui. Va va aparea imediat.
– Daca nu stiti denumirea lui, dar stiti ce aveti nevoie, intrati prin intermediul meniurilor pe categorii, grupe, subgrupe, etc, pana veti identifica unul sau mai multe produse pe care doriti sa le achizitionati.
– Dupa aceea adaugati in cos

ATENȚIEProdusele care sunt disponibile cu Precomanda – Stoc Furnizor au termen de livrare afișat in pagina corespunzătoare!

Daca aveti un Cod Cupon de Reducere, introduceti in pagina Cosului de cumparaturi pe acesta si apasati Aplica cuponul.

Dupa ce ati adaugat in cos, pentru a face modificari asupra comenzii, sau a finaliza comanda, este necesar sa intrati pe cosul de cumparaturi.
Aici puteti sa modificati cantitatile ( atentie, este neaparat necesar ca dupa modificarea unei valori sa apasati pe butonul actualizeaza cos).

Dupa aceea apasati butonul Continua cu finalizarea comenzii. Aici puteti adauga datele dumneavoastra, persoana fizica sau firma, In cazul firmei, va rugam ca in casuta corespunzatoare sa ne comunicati cat mai multe detalii – J, Ro, adresa companiei.
Aveti posibilitatea sa ne comunicati in sectiunea Note de Comanda din partea de jos, datele sau informatiile dumneavoastra suplimentare pe care doriti sa ni le transmiteti.

In cazul in care valoarea cumparaturii depaseste 300 lei, veti beneficia de transport gratuit. Aceasta este valabila doar pentru livrari in zona 1 Fan Courier, sau Same Day, fara km exteriori. Pentru aceste livrari din urma, un coleg va va contacta si comunica optiunile disponibile si costurile eventuale. De asemenea, nu veti plati taxa de transport in situatia in care alegeti sa ridicati produsul/produsele din unul din punctele noastre de lucru enumerate in pagina Contact.

Apoi selectati metoda de plata, care poate fi ramburs la curier, cu cardul prin PayU, sau transfer bancar, ultim caz in care livrarea se va face dupa incasarea din cont. In situația in care din anumite motive produsul comandat nu mai este disponibil in conditii optime pentru a fi livrat, plata se va restitui integral in contul dumneavoastra.

Dupa completarea acestor date, apasati butonul Plaseaza Comanda. Un email de confirmare va fi trimis si catre adresa specificata de dumneavoastra. In cursul aceleasi zile veti fi contactati pentru confirmarea comenzii si eventuale date suplimentare necesare.

De livrarea produselor se va ocupa Fan Courier sau Sameday, in zona fara km exteriori, sau cu costurile suplimentare acceptate de dumneavoastra, ori cu Posta Romana, varianta preferata pentru localitatile pana la care costul transportului cu curierat rapid este prea mare.
Termen livrare Fan Courier și Sameday – 1-2 zile lucratoare, iar Posta Romana 3-5 zile lucratoare.

Va multumim pentru alegerea facuta!